Wijnhuis Blerick

Meest toonaangevende slijterij/wijnhandel in Venlo

Wijnhuis Blerick is de meest toonaangevende slijterij/wijnhandel in Venlo en verre omgeving. Een echte speciaalzaak. Met een zeer ruim assortiment gedistilleerde dranken, wereldwijnen, bieren en frisdranken.  Tevens leveren we dranken ( tap en toebehoor ) voor uw feest, receptie en/of gezellig samenzijn.

Wijnhuis Blerick beschikt over een uitgebreide cadeauafdeling we zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken het hele jaardoor maar zeker ook tijdens de feestdagen.

Regelmatig organiseren we activiteiten/evenementen zoals Wijnproeverijen, Whisky tastings, wijncursus, wijn/spijs avonden enz.

Wij kunnen uw bestellingen bezorgen binnen de regio tegen een kleine vergoeding. Verzenden via een pakketdienst behoort ook tot de mogelijkheden.

U krijgt van onze medewerkers altijd een vakkundige advies. Het leukste vinden we als u een persoonlijk bezoek brengt aan onze winkel.

Onze passie voor wijn, Whisky en andere dranken en onze ervaring en enthousiasme is de basis voor ons succes. Bij Wijnhuis Blerick bv staan we altijd klaar om onze klanten te helpen. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Onze winkel is goed bereikbaar te voet, fiets of per auto. Parkeren is geen probleem en gratis. Kom dus gerust eens langs. U bent van harte welkom in onze winkel.

Tot ziens, het team van Wijnhuis Blerick.

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Kom langs en laat U verrassen!

Wijnhuis Blerick: de speciaalzaak compleet in drinks and gifts!

Contactgegevens:

Wijnhuis Blerick bv
Wieënpassage 28
5921 GD Blerick/Venlo
077-3240909
info@wijnhuisblerick.nl 

Openingstijden:

Maandag: 12:00 tot 18:00 uur
Dinsdag: 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag: 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 tot 20:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten