Prijzenfestival

HOE SPEELT U MEE?
Bij iedere € 10,- aan boodschappen bij Winkelcentrum De Wieën ontvangt u een coupon met een unieke code. Deze unieke code vult u in op actie.winkelcentrumdewieen.nl De eerste keer dat u een unieke code invult, kunt u heel gemakkelijk een persoonlijk account aanmaken om uw online spaarkaart te activeren.

De unieke code wordt omgezet naar een digitale spaarzegel die automatisch op uw online spaarkaart geplaatst wordt. Bij vijf spaarzegels is uw spaarkaart vol. U kunt dan zelf kiezen voor welke prijs u de volle spaarkaart wilt inzetten.

DAGPRIJS
Kiest u voor een dagprijs, dan kiest u voor een prijs die is samengesteld door de deelnemende winkels. U zet uw spaarkaart in op een specifieke dagprijs, deze prijs wordt dezelfde dag nog verloot, dus uw kans om te winnen kan aanzienlijk toenemen! Bent u de gelukkige winnaar, dan ontvang u automatisch bericht. U kunt zoveel volle spaarkaarten op uw favoriete prijs inzetten als u zelf wilt. Hoe meer spaarkaarten, hoe meer kans u maakt op de prijs van uw keuze!

HOOFDPRIJS
Kiest u voor een hoofdprijs? Dan speelt u met uw volle spaarkaart mee aan de verloting van die specifieke prijs. Bent u de gelukkige winnaar, dan ontvangt u automatisch bericht. U kunt zoveel volle spaarkaarten op uw favoriete prijs inzetten als u zelf wilt. Hoe meer spaarkaarten, hoe meer kans u maakt op de prijs van uw keuze! De verloting zal wat langer op zich laten wachten, de datum van verloting wordt weergegeven bij de prijs.

DE ACTIE LOOPT VAN 20 APRIL TOT 11 MEI!